Reseguiden.se

Erbjudanden i Göteborg

26 erbjudanden
5 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 32 erbjudanden
Välkommen till Göteborg och ProfilHotels Opera i sommar. Bo i ett av våra lyxiga Superior eller Deluxe rum och upptäck Göteborg från vattnet! Välj mellan SUP-bräda eller kajak, njut av en god frukost och sov ut i sköna sängar från Carpe Diem.
Bo bekvämt i Göteborg till ett riktigt bra pris! Med utgångspunkt från Spar Hotel, antingen i Gårda eller i Majorna, har du nära till det mesta Göteborg har att erbjuda. Flera olika rumstyper, allt från enkel till plats för familjen. Välkommen!
Spar Hotel    
Se Sveriges andra största stads höjdpunkter under en vandringstur på tre timmar, som tar dig till alla Göteborgs främsta sevärdheter. Lär dig mer om stadens handelshistoria med besök till monument såsom fiskmarknaden Feskekörka.
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Ett femstjärnigt hotell, en restaurang som siktar mot stjärnorna och ett spa som ger välbefinnande en helt ny innebörd.
Här möts du av både slott och kojor, vandringsleder och hagmarker samt Sveriges största golfanläggning med toppmodern golfstudio tillsammans med ett unikt hotell, restaurang och Öijared Bad och Bastu.
På Hotell Bellora bor du mitt på Göteborgs paradgata, Kungsportsavenyen med perfekt utgångspunkt för att upptäcka stadens alla butiker, trevliga restauranger, livliga barer och mysiga stadsdelar. Här bor du i klassiskt inredda rum med personlighet.
Sembo    
Vårt mest populära paket med en övernattning, 3-rätters middag och frukost. Entré till Treetop Spa Kronan bland trädtopparna, samt Harmony Spa i hotellbyggnaden vid bergets fot, med rofyllda relaxytor, bastu och inomhusjacuzzi. Ankomstdag mån-fre.
Boka in sommarens skönaste weekend med härlig golf på vår vackra parkbana, med första tee bara 100 meter från ditt hotellrum. Efter rundan väntar poolhäng, solvarma cabanas och 33 grader i vattnet. Underbar återhämtning, för både kropp och själ.
Kom och fånga våren i Göteborg! Utnyttja lediga dagarna under våren, Valborg, 1:a ma eller Kristi himmelsfärd. Just nu erbjuder vi extra förmånligt pris på alla rumstyper i april och maj 2020. Passa på att boka redan idag!
Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den.Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik endast 35 minuter från Göteborg. Ps. Vi har Sveriges största golfanläggning...
Sida:1234Nästa

Jämför priser Sverige

Flyg i Sverige  fr. 602 kr

Erbjudanden  (Se fler)
Njut av fyra sommarnätter men betala bara för tre! Vi på Treetop vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din sommar, och bjuder på en extra natt så du kan upptäcka mer av vår vackra stad Göteborg! Harmony SPA och frukost ingår. Begränsat antal
Treetop Spa, Hangout & Hotel   Hotellpaket
Upplev lyxiga Upper House i Göteborg. Inkluderar generöst stora hotellrum och sviter med fantastisk utsikt, à la carte frukost, Spa, Gym, Yoga och fritt Wi-Fi. Boka alltid bästa pris direkt med oss!
Upper House   Hotellpaket
Vandra Gotaleden i sommar! Vakna upp utvilade på Hotel Opera, ett stenkast bort från vandringsleden. Få med frukostpåse och Gotaleden-kitet och ge dig ut på en riktigt härlig dagstur bland sjö och mark.
Profilhotels by Ligula   Hotellpaket