Reseguiden.se

Erbjudanden i Europa

5 erbjudanden
5 erbjudanden
6 erbjudanden
Visar 1 - 10 av 306 erbjudanden
Ta en paus från vårt fantastiska poolområde och njut av en båttur i skärgården! Få med en färdig picknickkorg. Upplev gömda pärlor att bada på och avsluta dagen med en varmrätt på hotellet! Njut av det goda livet på Ronneby Brunn!
Gräv dig djupt in i Sveriges vikingatid på den här heldagsturen från Stockholm. Godkända och kunniga guider kommer att dig vikingahistoria och fornlämningar som runstenar, broar och mer runt Stockholmsområdet. Språk: Engelska
I detta paket ingår paddling, inträde till vår Pool & Beach club, middag och boende. Vi har en sandstrand precis intill oss och ifrån den startar ni er kajaktur.
I Asa med omnejd eller ge dig ut på dagsutflykt till Småländska besöksmål.Njut av bastu och en simtur i sjön, prova en vandringsled, fiska eller cykla på fina cykelvägar för både landsvägscykling eller mountainbike.
Närmare en riktig Afrikaresa än vistelsen på Safari Camp kan man inte komma. Här kombinerar ni lyx med vildmark och övernattar i en mysig tältby, granne med savannens vilda djur.
Utöver stadens gotiska spiror, pittoreska gränder och förtrollande arkitektur får du inte missa den nya kulinariska så kallade "resto"-trenden. Njut av cafeér utomhus och gourmetmat med baltisk touch!
Njut av sommar och semester i avkopplande miljö tillsammans med familj, släkt och vänner. På Hooks Herrgård kan du spela golf på två golfbanor i närheten, njuta av den sköna omgivningen och god mat i säsongens smaker.
Att bygga och åka på sin egen timmerflotte är ett äventyr oavsett om man bara är ute en kort eller lång tur. I denna upplevelse bygger ni er timmerflotte första dagen, bor i en stuga på Klarälvens Camping. Nästa dag flyter ni iväg på Klarälven.
Vi packar i ordning en ryggsäck som ni hämtar ut i receptionen och får låna till vandringen. I ryggsäcken hittar ni sittunderlag, kaffetermos & matsäck som består av smörgås, fikabröd, frukt, vatten och kaffe. Intill oss finner ni Munsöleden.
Skytteholm    
Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar. Här finns fjällvandring i världsklass, cykelleder på fjället och kajak- och kanotpaddling i vackra fjällsjöar.
Tänndalen