Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellpaket

Visar 1 - 10 av 54 erbjudanden
Att bo nära naturen sägs vara bra för både kropp och själ. Hos oss bor du mitt i den.Vi erbjuder dig boende, atmosfär, komfort och estetik endast 35 minuter från Göteborg. Ps. Vi har Sveriges största golfanläggning...
Kom till oss på Trosa Stadshotell & Spa och du får transport till Tullgarn för att starta vandringen på etapp 56 ca 20 km från Tullgarns slott till Trosa. Du får matsäck o karta.Väl tillbaka väntar spa, tvårätters meny med vin samt logi med frukost.
Under sommaren 2020 har vi ett kanonerbjudande. Bo 4 nätter men betala för 3, så får du ut det mesta av din Motalavistelse. Entré till Motala Motormuseum ingår alltid.
Bo 2 personer i dubbelrum under valfri helg, i mån av ledig plats, för endast 895:- per natt inklusive frukostbuffé och fri parkering (i mån av plats) Gäller minimum 2 nätter i följd, fredag och lördag, eller lördag och söndag.
Spar Hotel    
Passa på att njuta av storslagna fjäll och vacker natur i och kring Tänndalen i sommar. Här finns fjällvandring i världsklass, cykelleder på fjället och kajak- och kanotpaddling i vackra fjällsjöar.
Tänndalen    
Tofta Herrgård ligger naturskönt på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv. I samarbete med Lycke golfbana erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Bor gör du på promenadavstånd till 1:a tee!
Orsa Grönklitt är en plats för upplevelser och möten av alla de slag, så även med vilda djur. I Rovdjursparken väntar möten med tigrar, isbjörnar och leoparder – och många fler arter.
I Asa med omnejd eller ge dig ut på dagsutflykt till Småländska besöksmål.Njut av bastu och en simtur i sjön, prova en vandringsled, fiska eller cykla på fina cykelvägar för både landsvägscykling eller mountainbike.
Njut av fyra sommarnätter men betala bara för tre! Vi på Treetop vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din sommar, och bjuder på en extra natt så du kan upptäcka mer av vår vackra stad Göteborg! Harmony SPA och frukost ingår. Begränsat antal
Upplev den vackra och fridfulla naturen kring Isaberg med skogar, berg, och sjöar. Du kan vandra direkt från hotellet på märkta leder med olika längd, lättare och mer utmanande. Vi kan också rekommendera vandring på Store Mosse Nationalpark.