Reseguiden.se

Erbjudanden inom Hotellerbjudanden

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
19 juli startar vi grillarna! Vi har laddat upp med bla havsabborre, kryddig kycklingkorv, entrecote för att kittla era smakpaletter. Vi dukar upp rikligt med tillbehör och gott om vegetariska alternativ. Paket med logi och frukost.
Bo bekvämt mittemot Liseberg på Gothia Towers, få entré till Liseberg 1 ½ timme innan parken öppnar med utvalda attraktioner igång. Erbjudandet gäller 6 juli-11 augusti under högsäsongen. Boka sommarens nöje redan idag!
Firar ni något speciellt, högtidsdag eller något annat passar detta paket perfekt. På eftermiddagen avnjuts fikabuffé. Framåt kvällen bjuds en välkomstdrink och därefter en trerätters festmiddag och vi lovar att smaklökarna kommer att få en högtids...
Sommar, nöjen och Tylösand är i princip samma sak-missa inte att boka in vårt paket för den ultimata avkopplingen och energikicken i sommar. Samla kompisarna, ditt livs kärlek eller vem som helst som förtjänar några oförglömliga dagar på västkusten.
Bo på hotell centralt i Göteborg mittemot Liseberg med gångavstånd till Avenyn. Hotellrum med milsvid utsikt och härlig frukostbuffé, Gym och fritt Wi-Fi. Boka alltid lägsta pris direkt hos oss!