Reseguiden.se

Erbjudanden inom Golf

Visar 1 - 5 av 5 erbjudanden
Belek är en av de mest populära golfdestinationerna i Europa - ett riktigt golfparadis. Här finns inte mindre än 14 förstklassiga golfbanor! I det närliggande Kadriye och i Belek hittar du butiker, restauranger och kaféer.
Isaberg rankas som Sveriges bästa bana i en undersökning med 95000 greenfee spelare och ligger 5 minuter från hotell Hestraviken.
Boka paket & bestäm reslängden efter hur längde du vill vara borta. Marbella på Costa del Sol är en utmärkt året runt destination med mycket möjlighet till aktiviteter och utflykter, eller slappa bara vid stranden...
Tofta Herrgård ligger naturskönt på Västkusten – nära havet mellan Marstrand och Kungälv. I samarbete med Lycke golfbana erbjuder vi ett golfpaket till dig som uppskattar det lilla extra i livet. Bor gör du på promenadavstånd till 1:a tee!
Isaberg Golfklubb i Småland erbjuder två av Sveriges kanske bästa 18-håls golfbanor. Isaberg rankas som Svergies bästa golfklubb av greenfee spelare. Du bor bäst på Hestraviken, ett naturskönt och lyxigt hotell med god mat.