Reseguiden.se

Erbjudanden i Förenade Arabemiraten

Visar 1 - 10 av 19 erbjudanden
Hela kuststräckan präglas av den milslånga finkorniga sandstranden som idag ackompanjeras av fina hotell med prunkande trädgårdar, lyxiga yachthamnar och den konstgjorda ön The Palm.
Dubai är ett häpnadsväckande resmål, världsberömt för sina unika byggnader och med ett solsäkert klimat året runt. Passa på att kombinera konferensen med att njuta av vita stränder, shoppa loss eller varför inte prova på en ökensafari?
Four Points by Sheraton Downtown Dubai är ett modernt hotell beläget i hjärtat av Bur Dubai. Här bor du i dubbelrum eller lägenhet, med promenadavstånd till shopping, restauranger, Dubai Museum och Dubai Metro-tåget. Boka gärna hel- eller halvpension
TUI    
På en resa till Ras Al Khaimah kan du kombinera lata dagar på stranden med ökensafari och häftiga utflykter till världsmetropolen Dubai nio mil bort.
Apollo    
Även om Dubai i många fall associeras med lyx och extravagans så behöver det inte kosta skjortan att åka dit på semester. Boka en prisvärd resa med TripX för att kunna unna dig lite extra väl på plats i Dubai.
Hur vill du bo? När du reser till Dubai är läget på ditt hotell viktigare än normalt. Vi som har satt ihop TripX hotellprogram i Dubai tillhör den grupp som var med vid charterns linda på arabiska halvön.
Kolla in aktuella resor till Dubai. Vi paketerar flygresor med hotell och till bra priser.
Sök och jämför priser på resor till Dubai. Stort utbud och bra priser just nu.
Dubai är inte likt något annat. Antingen älskar man eller så hatar man det, men oavsett dina preferenser kommer du fascineras av detta kontrastrika resmål.
Vi har lagt ner mycket tid på att söka upp slott, kojor och andra pärlor, eller som vi kallar dem: våra speciellt utvalda boutique-hotell. Välkommen till en värld av enastående hotellupplevelser!
Sida:12Nästa

Jämför priser Förenade Arabemiraten

Charter till Förenade Arabemi...  fr. 3 598 kr
Sista minuten till Förenade A...  fr. 3 948 kr
Flyg till Förenade Arabemiraten  fr. 1 939 kr